نیوجرسی ترافیکی

نیوجرسی ترافیکی

یکی از تجهیزات ترافیکی بسیار محبوب در سراسر دنیا، موانع نیوجرسی هستند. شما در طول روز ممکن است بارها با این نوع از تجهیزات ترافیکی در سطح شهر و در محورهای بین شهری، روبرو شده باشید. نیوجرسی ها معمولا از جنس پلاستیک یا بتن هستند که به صورت یک دیوار نیمه طراحی شده اند. این تجهیزات در بخش پایه خود پهن تر هستند و می توانند با ایجاد مانع و یا محدود کردن حریم خیابان ها و جاده ها، به ایجاد محورهایی امن و استاندارد کمک کنند. ما در این مقاله، مانع نیوجرسی ترافیکی را معرفی خواهیم کرد و برخی از مهم ترین ویژگی های آن را بر خواهیم شمرد. در نهایت نیز به بررسی تجهیزات ترافیکی تولید شده توسط شرکت فرا ترافیک در ایران خواهیم پرداخت.

نیوجرسی ترافیکی چیست؟

جدا کننده های نیوجرسی یا دیوار نیوجرسی موانعی هستند که به صورت دیوارهای کوتاه و یا بلوک های ثابت، در خیابان ها و جاده ها کار گذاشته می شوند. این دسته از موانع از دو جنس بتن و پلاستیک تولید می شوند و از آنجایی که شبیه بلوک های دیوار می باشند، بسیاری در ایران از آن ها تحت عنوان بلوک نیوجرسی یاد می کنند. این دسته از بلوک ها در بخش زیرین پهن هستند و هرچه به سمت بالای بلوک حرکت می کنیم، ضخامت قطعه کمتر می شود. به واسطه این طراحی خاص، این دسته از بلوک ها معمولا در محل خود به راحتی ثابت می شوند و به واسطه سنگین بودن بتن و یا موادی که در داخل نوع پلاستیکی آنها کار می شود، می توانند به عنوان تجهیزات ترافیکی استاندارد مورد استفاده قرار بگیرند.
بلوک های نیوجرسی ترافیکی در دهه 1950 میلادی در ایالت نیوجرسی آمریکا تولید شدند و به همین نام نیز در جهان شناخته می شوند. موسسه فناوری استیونز مبدع این نوع از موانع ترافیکی بوده است. ابعاد استاندارد این بلوک ها 40*60*100 می باشد و بسته به نوع مواد سازنده بلوک ها، کاربردهای متفاوتی می توانند داشته باشند:

  • بلوک های نیوجرسی سیمانی:  همانطور که از نامشان پیداست، قطعات سنگین و محکمی از جنس سیمان هستند که با  کمک قالب گیری ساخته و تولید می شوند. این قطعات در برابر ضربات و شوک های ضربه ای بسیار مقاوم می باشند. آنها همچنین در برابر حرارت، سائیدگی و رطوبت نیز مقاوم هستند. این دسته از بلوک ها معمولا در جاده های کوهستانی و به ویژه پیچ های خطرناک کاربرد دارند. نمونه هایی از این بلوک های سیمانی در جاده های کوهستان های آلپ، هیمالیا و آمریکای جنوبی استفاده می شود. این دسته از بلوک های نیوجرسی به واسطه ساختار خود، به راحتی قابل حمل نیستند و در صورت برخورد خودرو به آنها، خسارت های مالی و گاها جانی، اجتناب ناپذیر می باشد.
  • بلوک های نیوجرسی پلاستیکی:  این دسته از بلوک های نیوجرسی ترافیکی در واقع یک محفظه بزرگ پلاستیکی با ساختار استاندارد هستند که داخل آنها را معمولا با آب یا خاک پر می کنند. به واسطه نگه داری از حجم زیادی از آب یا خاک، این موانع در محل محکم می شوند و می توانند به عنوان یک مانع ترافیکی استاندارد، ایفای نقش کنند. مزیت اصلی این دسته از بلوک های نیوجرسی، قابلیت حمل و جابجایی آسان آن ها است. در صورت عدم استفاده از آب یا خاک، این دسته از موانع پلاستیکی وزن چندانی ندارند و شما می توانید با هزینه به مراتب کمتری، نسبت به جابجایی یا تعویض آن ها اقدام کنید. مزیت دیگر بلوک های نیوجرسی ترافیکی که از جنس پلاستیک هستند در این است که این موانع قابل بازیافت هستند و در نتیجه اثر مخرب بسیار کمی بر محیط زیست دارند. در صورت شکستگی یا خرابی در سطح این دسته از تجهیزات ترافیکی، آن ها به راحتی تعویض و بازیافت می شوند. گونه پلاستیکی بلوک های نیوجرسی در برابر ضربه، ساییدگی، حرارت و رطوبت مقاوم هستند و طول عمر آن ها، در شرایط آب و هوایی مختلف بالا می باشد.

البته شایان ذکر است که علاوه بر سیمان و پلاستیک، از چارچوب های فلزی، میلگرد، سنگدانه و پلی اتیلن نیز در ساخت بلوک های نیوجرسی ترافیکی استفاده می شود.  

چرا استفاده از بلوک های نیوجرسی پلاستیکی به مراتب بهتر است؟

بلوک های نیوجرسی پلاستیکی مزیت های زیادی دارند. همانطور که در بخش قبل به آن اشاره شد، این دسته از تجهیزات ترافیکی سبک هستند، نصب آن ها آسان می باشد و همچنین قابل بازیافت هستند و در نتیجه آسیبی به محیط زیست وارد نمی کنند. به همین دلیل است که از این دسته از بلوک های نیوجرسی معمولا در پروژه ها و موقعیت هایی که محدودیت های زمانی و مکانی برای اجرای کار وجود دارد، استفاده می شود.
این دسته از بلوک ها معمولا دارای دو حفره در ساختار خود هستند که به عنوان ورودی و خروجی آب یا ماسه و خاک از آنها استفاده می شود. پس از پر کردن این موانع، وزن آن ها تا 600 کیلوگرم افزایش پیدا می کند که عددی ایده آل و استاندارد برای موانع ترافیکی محسوب می شود.
طراحان برای تولید بلوک های نیوجرسی ترافیکی که از جنس پلاستیک هستند، آزادی عمل بیشتری دارند. ابعاد و ساختار این دسته از تجهیزات ترافیکی قابل تغییر است و همچنین طراحان می توانند از رنگ های مختلفی برای تولید پلاستیک بدنه بلوک ها استفاده کنند. بدیهی است که این آزادی عمل در زیبایی شهری و ایجاد فضایی همگون و جذاب بسیار تاثیرگذار خواهد بود. معمولا بلوک های نیوجرسی ترافیکی با ارتفاع یک متر در فضاهای شهری و با ارتفاع دو متر در محورهای بین شهری و جاده ها، مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد اصلی موانع نیوجرسی ترافیکی در چیست؟

بلوک های نیوجرسی ترافیکی در برابر ضربه و برخورد بسیار مقاوم هستند. به همین دلیل از آنها به منظور محدود کردن محورهای تردد خودروها و ایجاد امنیت در خیابان ها، جاده ها و بزرگراه ها استفاده می شود. به طور خلاصه از موانع نیوجرسی ترافیکی با اهداف زیر می توان استفاده کرد:

  • به منظور مشخص کردن لاین های دو طرفه در جاده ها و خیابان ها: یکی از عوامل اصلی تصادف ها در محورهای بین شهری و خیابان های دوطرفه، سبقت غیر مجاز خودروها و عدم توجه به وجود خط ممتد در خیابان یا جاده است. قرار دادن موانع نیوجرسی در چنین شرایطی به خودروها اجازه سبقت گرفتن و تجاوز به لاین مجاور را نمی دهد و در نتیجه، احتمال تصادف های رودرو، که یکی از خطرناک ترین انواع تصادف ها در جهان محسوب می شوند، به شکل قابل قبولی کاهش پیدا می کند.
  • محصور کردن محورهای جاده ای: جاده های کوهستانی خطرناک هستند چرا که معمولا از یک طرف به سمت کوه و از سمت دیگر، به دره منتهی می شوند. موانع نیوجرسی ترافیک می توانند به شکل بهینه ای، با ایجاد یک مانع در سمت منتهی به دره، از بروز حوادث و سوانح جلوگیری کنند. از آنجائیکه این موانع سنگین و محکم هستند، خودروها حتی در صورت برخورد نیز در محور باقی می مانند. این دسته از موانع نسبت به گاردریل ها، امنیت و کارایی بیشتری دارند.
  • بستن خیابان ها و جاده ها: از موانع نیوجرسی ترافیک برای بستن خیابان ها و جاده ها می توان استفاده کرد. معمولا به منظور تعمیر خیابان ها و جاده ها، پلیس یا راهدای از این موانع استفاده می کند تا مانع ورود ماشین ها به محورهای در دست تعمیر شود. این دسته از موانع می توانند به کنترل بهتر راه ها (به ویژه جاده های مرزی) کمک کنند.

شرکت فرا ترافیک تولید کننده تجهیزات ترافیکی با کیفیت در ایران

بلوک های نیوجرسی ترافیکی یکی از کاربردی ترین، رایج ترین و پرطرفدار ترین تجهیزات ترافیکی در دنیا محسوب می شوند. شهرداری ها، راهداری ها و ادارات راهنمایی رانندگی در بسیاری از کشورهای جهان، با استفاده از این تجهیزات توانسته اند امنیت و نظم را در محورهای شهری و بین شهری خود، تضمین کنند. این دسته از تجهیزات ترافیکی در دو نوع پلاستیکی و بتنی به بازار عرضه می شوند که هر کدام به فراخور ساختار خود، خصوصیات و ویژگی های مختلفی دارند.
شرکت فرا ترافیک در ایران، تولید کننده تجهیزات ترافیکی، پارکینگ و ایمنی است که با تکیه بر دانش و سالها تجربه توانسته است محصولاتی با کیفیت و کاربردی را به هموطنان خود عرضه کند. بلوک های نیوجرسی ترافیکی تولیدی این مجموعه با استفاده از با کیفیت ترین پلاستیک های طبیعی ساخته می شوند و مانند تمامی محصولات این شرکت، دارای ضمانت پس از فروش می باشند. این مجموعه در تلاش است تا با استفاده از استاندارد های روز دنیا، به ارتقای کیفیت زندگی هموطنان خود کمک کند. اجرای بیش از 2500 پروژه موفق در سطح ایران نیز خود گویای این هدف و عملکرد این مجموعه می باشد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تجهیزات ترافیکی تولیدی این مجموعه و به ویژه موانع نیوجرسی ترافیکی، با مشاوران و کارشناسان مجموعه ارتباط برقرار کنید. مشاوران و کارشناسان فرا ترافیک در تمامی مراحل ارائه مشاوره، ثبت و تحویل پروژه در کنار شما هستند تا در خصوص استاندارد های اجرایی و کیفیت نهایی کار اطمینان حاصل کنند. شما می توانید برای دریافت مشاوره، ثبت سفارش و پیگیری آن از طریق شماره های تماس مندرج در وب سایت و یا از طریق آدرس ایمیلی که در صفحه اصلی سایت قرار دارد، با ما ارتباط برقرار کنید.

چند لحظه صبر کنید

ویژگی ها

چرا استفاده از بلوک های نیوجرسی پلاستیکی به مراتب بهتر است؟ این دسته از تجهیزات ترافیکی سبک هستند، نصب آن ها آسان می باشد و همچنین قابل بازیافت هستند و در نتیجه آسیبی به محیط زیست وارد نمی کنند.
نیوجرسی ترافیکی چیست؟ جدا کننده های نیوجرسی یا دیوار نیوجرسی موانعی هستند که به صورت دیوارهای کوتاه و یا بلوک های ثابت، در خیابان ها و جاده ها کار گذاشته می شوند.
کاربرد اصلی موانع نیوجرسی ترافیکی در چیست؟ بلوک های نیوجرسی ترافیکی در برابر ضربه و برخورد بسیار مقاوم هستند. به همین دلیل از آنها به منظور محدود کردن محورهای تردد خودروها و ایجاد امنیت در خیابان ها، جاده ها و بزرگراه ها استفاده می شود.
امتیاز

گالری تصاویر

گالری تصاویر مرتبط