تابلوها و علائم ترافیکی جاده ای

تابلوها و علائم ترافیکی جاده ای

قوانین راهنمایی و رانندگی با هدف تسهیل عبور و مرور و همچنین کاهش خطرات احتمالی شکل گرفته اند؛ اما این قوانین چگونه در خیابان ها و جاده ها اعمال می شوند؟ بدون شکل تابلوهای ترافیکی جاده ای نقش بسیار مهمی را در این راستا ایفا می کنند. این دسته از تجهیزات ترافیکی به عنوان یکی از کلیدی ترین و مهم ترین تجهیزات ترافیکی در جهان شناخته می شوند که بسیار قبل تر از سایر تجهیزات مدرن، مورد توجه بوده اند. با استفاده از این تجهیزات، شما می توانید نه تنها در خیابان ها و جاده های کشور خودتان با آسودگی خاطر رانندگی کنید، بلکه می توانید با امنیت خاطر در خیابان ها و جاده های سایر کشورها نیز تردد داشته باشید. تابلوهای ترافیکی جاده ای غالبا بر اساس استانداردهای جهانی و علائم ترافیکی بین المللی طراحی می شوند.

تابلوهای ترافیکی جاده ای چیست؟

تابلوهای ترافیکی جز جدایی ناپذیر خیابان های هر شهری هستند. آن ها می توانند محدودیت سرعت، وجود موانع، قوانین مربوط به پارک خودرو، پیچ های تند، هشدارهای لازم و همچنین مسافت باقی مانده تا شهرهای مختلف را برای رانندگان مشخص کنند. هیچ راننده ای در دنیا وجود ندارد که بتواند نقش کلیدی و تاثیر گذار تابلوهای ترافیکی جاده ای را انکار کند. وجود این تابلوها می تواند قوانین حاکم بر یک محور را مشخص کند و به این شکل از بروز بی نظمی و در نتیجه تصادف و آسیب های ناشی از آن بکاهد. تابلوهای ترافیکی جاده ای بدون شک ابزار قدرتمندی در دست شهرداری ها و راهنمایی رانندگی هر کشوری هستند تا بتواند امنیت جاده ها و شهروندان را ارتقا بخشد.
تابلوهای ترافیکی در اشکال و ابعاد مختلفی ساخته می شوند و هر کدام پیام خاصی را مخابره می کنند. به طور کلی می توان این تابلوها را به سه دسته ریلی، مسیر نما و علائم راهنمایی رانندگی تقسیم بندی کرد. تابلوهای ترافیکی جاده ای می توانند ماهیت آگاهی دهنده، منع کننده و یا هشدار دهنده داشته باشند و بر همین اساس، رنگ و طرح آن ها مشخص می شود. بدنه اصلی تابلو جایی است که علایم مربوطه در آن نقش می بندد. این بدنه بر روی یک پایه آهنی نصب می شود تا رانندگان بتوانند از فواصل دور آن ها را در کنار جاده رویت کنند.

تابلوهای ترافیکی جاده ای باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

از آنجایی که تابلوهای ترافیکی جاده ای غالبا در کنار جاده ها و در فضای باز نصب می شوند، باید مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی داشته باشند. این تابلوها همچنین باید خوانا باشند و رانندگان بتوانند در فاصله دور آن ها را به خوبی رویت کنند تا با توجه به علائم هشدار دهنده، زمان کافی برای اتخاذ تصمیم مد نظر را داشته باشند. یک تابلوی ترافیکی ایده آل باید ویژگی های زیر را دارا باشد:

  • مقاوم در برابر شرایط محیطی: تابلوهای ترافیکی جاده ای در برابر تابش مداوم نور خورشید قرار دارند و بارش باران و برف می تواند آن ها را در معرض خطر زنگ زدگی قرار دهد. بنابراین این دسته از تجهیزات ترافیکی باید به گونه ای طراحی شوند که در برابر چنین شرایط محیطی مقاوم باشند. هر چه مقاومت این دسته از تجهیزات ترافیکی در برابر شرایط جوی بیشتر باشد، طول عمر آن ها افزایش پیدا می کند و دیرتر دچار فرسودگی می شوند. این امر می تواند به کاهش هزینه های مربوطه به شکل قابل توجهی کمک کند.
  • ابعاد و اندازه های استاندارد: اندازه تابلوهای ترافیکی جاده ای باید بر اساس استاندارد های جهانی ساخته شوند. این استاندارد ها به گونه ای طراحی شده اند که محتوای نقش بسته بر روی تابلو از مسافت های طولانی به خوبی قابل تشخیص باشد و رانندگان بتوانند بدون دشواری، پیام مد نظر را دریافت کنند. تابلوها باید به صورت خوانا و قابل فهم نگارش شوند. این بدان معناست که برای درج طرح های موجود در تابلوها باید از رنگ های مخصوصی استفاده شود که در طول زمان کم رنگ نشوند و ماندگاری بالایی داشته باشند.
  • تابلوها باید در فضاهای تاریک و شب ها به خوبی قابل رویت باشند: قوانین به صورت 24 ساعته اجرا می شوند و بدیهی است که تابلوهای ترافیکی و هشدار دهنده در محیط های تاریک و همچنین در طول شب نیز باید به خوبی خوانا و قابل رویت باشند. خوشبختانه این موضوع با استفاده از مواد شبرنگ در ساخت تابلوها برطرف شده است. این دسته از مواد، نور را با شدت بیشتری بازتابش می کنند. بنابراین تابش مقدار کمی نور خودرو و یا چراغ های موجود در خیابان می تواند سبب انتقال بهینه پیام های درج شده در این تابلوها شود.
  • توجه به علامت استاندارد جهانی و رانندگان غیر بومی: تابلوهای ترافیکی جاده ای در کشورهای مختلف معمولا به صورت دوزبانه طراحی می شوند: زبان بومی منطقه و انگلیسی که زبان بین المللی محسوب می شود. بدین ترتیب، رانندگانی که زبان اصلی آن ها با مردم بومی منطقه یکی نیست نیز می توانند مسیر خود را در داخل یک شهر یا کشور غریبه به راحتی پیدا کنند. همچنین برخی از علائم هشداردهنده (مانند ورود ممنوع یا پارک ممنوع) و علایم راهنمایی کننده (مانند محل قرار گیری استراحتگاه یا علایم مربوط به سرعت مجاز) در سطح جهان یکسان هستند. بنابراین بهتر است در طراحی و ساخت تابلوهای ترافیکی جاده ای به این موارد توجه ویژه ای شود.

تابلوهای ترافیکی جاده ای در چه مکان هایی کاربرد دارد؟

مهم ترین کاربرد تابلوهای ترافیکی جاده ای اعمال قانون و حفظ امنیت شهروندان و شریان های عبوری یک شهر یا کشور است. به همین سبب است که از این تابلو ها غالبا در کنار جاده ها، آزادراه ها، بزرگراه ها، خیابان ها و کوچه ها استفاده می شود. شاید جالب باشد بدانید که این دسته از تجهیزات ترافیکی کاربرد های دیگری هم دارند:

  • استفاده از تابلوهای ترافیکی جاده ای در پارکینگ های عمومی مسقف و روباز: شما می توانید با نصب تابلوهای ترافیکی جاده ای در پارکینگ مجتمع مسکونی، اداری یا تجاری خود، کنترل بهتری بر روی قوانینی داشته باشید که در آن مکان اجرا می شوند. به عنوان مثال، با کمک این تابلوها شما می توانید محدودیت سرعت، وجود پیچ یا موانع خطرناک، ورود ممنوع ها و موارد مشابه را در فضای پارکینگ مشخص کنید. با کمک این دسته از تجهیزات ترافیکی، عبور و مرور برای تازه واردین و افرادی که به فضای پارکینگ ها آگاه نیستند، آسان تر خواهد بود.
  • استفاده از تابلوهای ترافیکی در انبارها، سوله ها و فرودگاه ها: شما می توانید از تابلوهای ترافیکی همچنین برای مدیریت انتقال بار و کالا در فضاهای محدود و تخصصی، مانند انبارها و سوله های بزرگ استفاده کنید. این تابلوها می توانند به عنوان علایم هشدار دهنده وجود موانع و همچنین مکان های خاصی که امکان توقف خودرو در آنها وجود ندارد را مشخص کنند. استفاده از این علایم همچنین می تواند امنیت مراجعین سوله ها، انبارها و فرودگاه ها را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.

شرکت فرا ترافیک تولید کننده تجهیزات ترافیکی و تابلوهای ترافیکی جاده ای

تابلوهای ترافیکی جاده ای یکی از مهمترین، قدیمی ترین و پرکاربردترین تجهیزات ترافیکی در جهان محسوب می شوند. با کمک این دسته از تجهیزات ترافیکی، رانندگان می توانند نسبت به قوانین موجود در محورها، جاده ها و خیابان ها آگاه باشند و در نتیجه از بروز حوادث و خسارات به شکل قابل قبولی جلوگیری می شود. مانند سایر تجهیزات شهری، تابلوهای ترافیکی جاده ای نیز باید از امنیت و کیفیت مطلوبی برخوردار باشند. در صورت پایین بودن کیفیت این دسته از تجهیزات ترافیکی، علاوه بر آن که هزینه تعمیر و نگه داری قطعات بالا خواهد رفت، امنیت شهروندان نیز به خطر خواهد افتاد. تابلوی ورود ممنوعی که در اثر شرایط آب و هوایی کارکرد خود را از داده است و یا به واسطه استفاده از مواد شبرنگ بی کیفیت، در فضاهای تاریک به خوبی قابل رویت نیست، بیش از هر چیز جان عابرین آن خیابان یا جاده را به خطر می اندازد.
شرکت فرا ترافیک تولید کننده و عرضه کننده تجهیزات ترافیکی، پارکینگ و ایمنی است که اقدام به تولید تابلوهای ترافیکی جاده ای کرده است. این مجموعه با تکیه بر سال ها تجربه، دانش و آگاهی خود تابلوهای ترافیکی جاده ای با کیفیتی و استانداردی را عرضه کرده است که در برابر شرایط جوی و محیطی مقاوم هستند و کیفیت آن ها تضمین می شود. این شرکت در تلاش است تا محصولات ترافیکی را با نازل ترین قیمت بازار عرضه کند و در عین حال خدمات پس از فروش مطلوبی را در اختیار مشتریان خود قرار دهد. مشتریان این مجموعه می توانند پیش از خرید و اجرای هر یک از محصولات ارائه شده توسط فرا ترافیک، با کارشناسان و مشاوران این مجموعه، صحبت کنند. مشاوران ما آماده هستند تا با توجه به محدودیت های پروژه، بودجه، شرایط کلی فضا و نیازهای کاربران، بهترین گزینه را پیش رویشان قرار دهند. کارشناسان ما در تمامی مراحل مشاوره، خرید و اجرای طرح در کنارتان خواهند بود تا مطمئن شوند پروژه به شکل ایده آلی اجرا می شود. شما می توانید جهت کسب مشاوره، دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش با شماره های مندرج در وب سایت فرا ترافیک ارتباط برقرار کنید. همچنین امکان ارتباط با کارشناسان مجموعه از طریق ایمیل درج شده در وب سایت وجود دارد.

چند لحظه صبر کنید

ویژگی ها

تابلوهای ترافیکی جاده ای چیست؟ تابلوهای ترافیکی جز جدایی ناپذیر خیابان های هر شهری هستند. آن ها می توانند محدودیت سرعت، وجود موانع، قوانین مربوط به پارک خودرو، پیچ های تند، هشدارهای لازم و همچنین مسافت باقی مانده تا شهرهای مختلف را برای رانندگان مشخص کنند.
تابلوهای ترافیکی جاده ای باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ از آنجایی که تابلوهای ترافیکی جاده ای غالبا در کنار جاده ها و در فضای باز نصب می شوند، باید مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی داشته باشند. این تابلوها همچنین باید خوانا باشند و رانندگان بتوانند در فاصله دور آن ها را به خوبی رویت کنند
تابلوهای ترافیکی جاده ای در چه مکان هایی کاربرد دارد؟ مهم ترین کاربرد تابلوهای ترافیکی جاده ای اعمال قانون و حفظ امنیت شهروندان و شریان های عبوری یک شهر یا کشور است. به همین سبب است که از این تابلو ها غالبا در کنار جاده ها، آزادراه ها، بزرگراه ها، خیابان ها و کوچه ها استفاده می شود.
امتیاز

گالری تصاویر

گالری تصاویر مرتبط